PL EN FR RU DE IT
N Czekolada

Nasza
historia

Czekoladowe korzenie

Przygoda Roberta Narojka z czekoladą rozpoczęła się przed dwudziestu laty. To właśnie ten czas pozwolił mu poznać tajniki wyrobu czekolady od samego ziarna, aż po najlepszą kształtną tabliczkę. To nie przypadek, że spośród wielu, w tym dobrze Mu znanych angielskich, wybiera szlachetny surowiec, belgijską czekoladę Barry Callebout.

Pracownia wiedzy i pasji

Prawie ćwierć wieku pasji połączonej z doświadczeniem zaowocowało własną pracownią czekolady. W małej rodzinnej firmie, czekolada robiona jest z zachowaniem najwyższych mistrzowskich standardów. Z najlepszych surowców wytwarza się produkty bardzo wysokiej jakości. A tak bogata oferta unikalnych kompozycji smakowych, niespotykana jest na co dzień nigdzie indziej.

Mistrz czekolady

Pracownia czekolady ma swojego doświadczonego mistrza. Robert Główka codziennie czuwa nad jakością tabliczek, komponuje nowe niebanalne połączenia smakowe i daje popis czekoladowych fantazji. Znany jest także z wprowadzenia wyrobów czekoladowych do Bliklego.